Skip to content
Okategoriserade

Vem hemsöker Nina

Vem flyttar på mitt ljus?

Vi vet från RoxSans att det händer saker hemma hos Nina, men ibland kan det kännas lite olustigt. Vem är det? vad vill den/dom, har ni/du ett budskap… vill du/ni skrämmas. Just nu vet jag ( Nina ) inte vilket håll jag ska gå åt.

vad är det som händer

 

 

Det är lätt att vara öppen och förmedla ande kontakt till andra, men när det handlar om sig själv blir genast svårare… mera svår fångat., enligt mig!

 

 

 

Stå still

 

 

Det här ljuset står i mitt sovrum och nästan varje dag flyttas ljuset åt sida. Jag flyttar tillbaka det och ” någon ” puttar iväg det.

jag har försökt att få kontakt med den energi som kan förflytta saker, men utan resultat!

Känner mig lite blockerad men ger inte upp

 

 

 

 

h  Vad hände nu

En kväll satt jag i lugn och ro i soffan och tittade på Tv´n  Plötsligt så kände jag att det började bli varm på ena sidan av halsen, men jag ignorerade detta i början. Efter ett tag började det bli värre och värre.

Nu började det att svida på halsen och ett lätt illamående börja växa fram.

Vad i hela friden är det som händer, nu känns det som om det bränner på halsen så jag går in på toaletten där det finns en spegel och ser då detta röda märke på min hals!

Vem gjorde detta mot mig och varför!

 

 

Inte bra

 

En annan gång när jag duschade så kände jag helt plötsligt att det sved till ordentligt på min arm. Jag fortsatte att tvåla in mig och efter en stund tittar på armen där det svider men ser ingenting.

Jag känner svedan men ser inget.

När jag kliver ut ur duschen för att torka mig ser jag i spegeln med förskräckta ögon att jag fått ett rivmärke på armen, vem rev mig och varför!

Nu har det varit lugnt ett tag och jag hoppas att det kan få vara så.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *